Par-terapi

I en parforholds-session, vil der være mulighed for at få mere indsigt i hvad det egentlig er for følelser og adfærdsmønstre, der ligger bagved de problematikker, der kan være i forholdet.  På den måde kan der ske en fordybelse af forholdet og kærligheden, som nogle gange kan blive gemt eller glemt i dagligdagen.

I nogle situationer kan det være hjælpsomt  at få værktøjer til at forbedre  kommunikationen, således at begge parter kan lære at udtrykke følelser og behov, uden at anklage og bebrejde den anden.

Et par-terapi-forløb kan forme sig meget forskelligt. Nogle gange er der brug for kun at komme en enkelt gang, for f.eks. at få afklaret en konkret situation, hvor det andre gange kan være et længere forløb. Det kan også være en mulighed, at den ene eller begge parter kommer alene nogle gange, for at få arbejdet med nogle dybere temaer, som bedst klares i individuel terapi.

Jeg vil typisk give nogle forslag til "hjemmeopgaver", såsom kommunikations- og samværs-former, der kan styrke forholdet.

parterapi