Indre barn og Essèns 2

Sammen med Padam Christo Blaak

Dato for næste kursus kommer senere

 

Dette kursus henvender sig til dig der allerede har deltaget i Indre Barn og Essens 1 eller har lavet et lignende arbejde omkring barndom og indre barn, evt. gennem individuelle sessioner med enten Anjee eller Christo. Vi vil her bygge videre på forståelsen og oplevelsen af, hvordan de ting vi har mødt i vores barndom påvirker vores liv i dag som voksen, og yderligere styrke kontakten mellem den voksne og barnet.
Specielt vil vi tage fat på de essentielle kvaliteter af medfølelse, sårbarhed, accept (den grønne essens) og glæde, lethed, spontaneitet (den gule essens).
Dette er kvaliteter vi alle er født med, men som ofte bliver blokeret helt eller delvist gennem vores opvækst. Ved at forstå og gennemleve nogle af de omstændigheder der har blokeret, kan vi åbne mere op til at vi som voksne er i stand til at føle og leve os selv som de både kærlige og glædesfyldte mennesker vi oprindeligt er.


Kurset
er en vekselvirkning mellem guidede meditationer, (åndedræts-) øvelser, kropsarbejde, individuelt arbejde i gruppen mm. Weekenden vil foregå i en atmosfære af tillid, tryghed og humor med respekt for den enkelte deltager.

Tider
Fredag kl. 19.00-22.00.
Lørdag kl. 10.00-18.00.
Søndag kl. 10.00-16.30.

Sted
Danakilde Rørbækvej 13, 7323 Give

Pris
Kurset koster 2500 kr.

Tilmelding
Anjee: mail@anjee.dk / 2441 5240
Christo: info@christo.dk / 5080 4001