Indre barn og Esséns

Sammen med Padam Christo Blaak

Dato for næste kursus kommer senere.

 

Indre Barn og Essens
Et Indre Barn og Essens kursus henvender sig til dig, der er åben for muligheden af, at en stor del af de udfordringer du møder som voksen, har sine rødder i din barndom.
Du kan f.eks have følelser af forladthed, angst, ensomhed, skyld, mindreværd eller opleve gentagne problemer i dit parforhold.
Mødet med disse udfordringer kan samtidig fungere som åbninger til din indre kerne, din Essens.
Ved at genkende og begynde at tage omsorg for det indre barn, starter en healingsproces og der skabes derved en større kontakt til vores ressourcer såsom livsglæde og kreativitet, samt en kontakt til vores dybere kerne.


Indhold
I kurset vil vi ved hjælp af forskellige meditationer og healings teknikker, skaber vi plads til, at det ofte intense arbejde med barndomstemaer kan integreres både kropsligt, følelsesmæssigt og spirituelt.
Du vil få mulighed for at skabe kontakt til dine oprindelige følelser, det kan være sorg, vrede, angst, kærlighed eller glæde. Det kan f.eks have følelser af forladthed, angst, ensomhed, skyld, mindreværd eller opleve gentagne problemer i dit parforhold.
Samtidig vil du lære, hvordan du som voksen kan tage vare på dit indre barn i dit dagligliv, og hvordan barnet kan inspirere til et mere levende og inspirerende voksenliv. Et liv som er mere i overensstemmelse med din Essens.


Kurset
er en vekselvirkning mellem guidede meditationer, (åndedræts-) øvelser, kropsarbejde, individuelt arbejde i gruppen mm. Weekenden vil foregå i en atmosfære af tillid, tryghed og humor med respekt for den enkelte deltager. Kurset henvender sig både til folk med og uden erfaring indenfor selvudvikling.


"Endnu engang tusind tak for et fantastisk Indre Barn Kursus. 
Fantastiske undervisere, fantastiske øvelser, enormt trygge rammer!"
- Vibeke

"At blive mødt af andre, totalt uden forbehold, er fantastisk. Det er med til at man tør åbne sig.. Det bliver ikke sidste gang jeg deltager i et Indre Barn kursus, det er helt sikkert. Tak til et par dejlige instruktører der leverede rammerne. Kærlig hilsen fra Lille Søren og Store Søren."

“Kan varmt anbefale dette kursus til alle, som er nysgerrig på sig selv. Til mennesker som vil gøre noget godt for sig selv. Vil næsten vove den påstand at sige, at det er bedre end et wellness ophold. Det er dog hårdere på selve weekenden, men man har gavn af det resten af livet.  Glæder mig til at der kommer et INDRE BARN OG ESSENS 2.”
– Nanna

“Mange tak Christo og Anjee for nogle vildt fantastiske og meget berigende dage. ALLE følelser var i spil. Og på trods af det sidder jeg, lige nu, med en følelse af lykke og fuldkommen frihed til at ændre mit “blue print” fremover. Jeg er OK som jeg er. Tusind tak fordi jeg blev mødt, som den jeg er, af Jer alle.
Jeg vil passe rigtig godt på Hanne 7 år og lære hende godt at kende. Ser, allerede nu, fremad til at deltage på Indre barn 2.”
– Hanne
 
Tider
Fredag kl. 19.00-22.00.
Lørdag kl. 10.00-18.00.
Søndag kl. 10.00-16.30.

Sted

Danakilde Rørbækvej 13, 7323 Give

Pris
Kurset koster 2500 kr.

Tilmelding
Anjee: mail@anjee.dk / 2441 5240
Christo: info@christo.dk / 5080 4001
 

Efter tilmelding får man en bekræftelse med flere oplysninger ang. kurset.