Indre barn og Esséns

Sammen med Padam Christo Blaak
5. - 7. April 2019

 

Indre Barn og Essens
Et Indre Barn og Essens kursus henvender sig til dig, der er åben for muligheden af, at en stor del af de udfordringer du møder som voksen, har sine rødder i din barndom.
Du kan f.eks have følelser af forladthed, angst, ensomhed, skyld, mindreværd eller opleve gentagne problemer i dit parforhold.
Mødet med disse udfordringer kan samtidig fungere som åbninger til din indre kerne, din Essens.
Ved at genkende og begynde at tage omsorg for det indre barn, starter en healingsproces og der skabes derved en større kontakt til vores ressourcer såsom livsglæde og kreativitet, samt en kontakt til vores dybere kerne.


Indhold
I kurset vil vi ved hjælp af forskellige meditationer og healings teknikker, skaber vi plads til, at det ofte intense arbejde med barndomstemaer kan integreres både kropsligt, følelsesmæssigt og spirituelt.
Du vil få mulighed for at skabe kontakt til dine oprindelige følelser, det kan være sorg, vrede, angst, kærlighed eller glæde. Det kan f.eks have følelser af forladthed, angst, ensomhed, skyld, mindreværd eller opleve gentagne problemer i dit parforhold.
Samtidig vil du lære, hvordan du som voksen kan tage vare på dit indre barn i dit dagligliv, og hvordan barnet kan inspirere til et mere levende og inspirerende voksenliv. Et liv som er mere i overensstemmelse med din Essens.


Kurset
er en vekselvirkning mellem guidede meditationer, (åndedræts-) øvelser, kropsarbejde, individuelt arbejde i gruppen mm. Weekenden vil foregå i en atmosfære af tillid, tryghed og humor med respekt for den enkelte deltager. Kurset henvender sig både til folk med og uden erfaring indenfor selvudvikling.


"Endnu engang tusind tak for et fantastisk Indre Barn Kursus. 
Fantastiske undervisere, fantastiske øvelser, enormt trygge rammer!"
- Vibeke

"At blive mødt af andre, totalt uden forbehold, er fantastisk. Det er med til at man tør åbne sig.. Det bliver ikke sidste gang jeg deltager i et Indre Barn kursus, det er helt sikkert. Tak til et par dejlige instruktører der leverede rammerne. Kærlig hilsen fra Lille Søren og Store Søren."

 

Anjee Gitte Carlsen er psykoterapeut, underviser, forfatter og healer.
Christo Blaak (Padam)er healer, spiritual psykoterapeut og Reiki-Mester (Reiki-Alliance).Både Anjee og Christo har mange års erfaring med healing, psykoterapi og undervisning

Tider:
Fredag kl. 19.00 - 22.00
Lørdag kl. 10.00-18.00, med flere breaks og en ordentlig frokostpause.
Søndag kl. 10.00 og 16.30.

Sted:
Danakilde, Rørbækvej 13, 7323 Give
(Med mulighed for overnatning og forplejning, se www.danakilde.dk)


Pris:
Kurset koster 2500.
Depositum på 1000 kr kan indbetales på Kontonummer: 7365-5080403, MobilePay: 15001.
Vi sørger for kaffe, the, vand og frugt.Man bringer sin egen frokost. Der er køleskab til rådighed.

Tilmelding:
Anjee: mail@anjee.dk / 2441 5240
Padam: mail@padam.dk / 5080 4001
Efter tilmelding får man en bekræftelse med flere oplysninger ang. kurset.