UDTALELSER OMKRING BOGEN" AT LEVE OG AT DØ"

 

Jeg har samlet en række udtalelser fra læsere:

Susanne Falch, Fagkonsulent for Pårørendecenteret i Stavanger, Norge
Kære Anjee, fik din bog for noen dage siden og læste den i løpet af en aften. Jeg kunne ikke stoppe og kom derfor for sent i seng, men det var sandelig det værdt. Tak for at du skrev den, det var godt at læse om forløpet og alle følelsene og det praktiske knyttet til det set fra den pårørendes side. Som du sikkert ved arbejder jeg som fagkonsulent og kursleder for Pårørendesenteret i Stavanger og mange pårørende savner netop at blive set og taget på alvor.

Preben Jørgensen, Cand Mag, Nordjylland
Og så har jeg lige læst dig bog - waaow den er god. Skrevet i et dejligt flydende sprog så man ikke skal standse op og lige læse igen før man forstår ordene, men kan bruge energien på at følges med dig i dine sansninger, følelser og erkendelser. Og sikke en tur - helt rimeligt at det er “visdomsbøgerne” der har udgivet den - for klog, det bliver man af læsningen. Tak for den oplevelse!

Hanne Buhl, Coach og konsulent
Jeg har som sagt læst din bog. Første gang. Jeg ved, at jeg vil vende tilbage til den for at læse den igen. Og for at læse i den igen.Jeg har sjældent læst noget så rent og fint og kærligt og sandt. På én gang ganske usentimentalt og dybt bevægende. Dit fokus på praktikaliteter og konkrete hændelser og din fine enkle fortællestil er så gribende, at mit hjerte åbnede sig øverst på side 1 og så blev det bare større og større side for side. Og det står som sagt stadig pivåbent. Det er dejligt!
Du har skrevet sådan en fin lille bog med en hjerteskærende historie fra det virkelige liv, som samtidig fungerer som garderobeskabet i Narnia  –

Helge Zimmer: Ejer og leder af Adventure firmaet ”Ziniry” i Norge
Tusen tusen takk Anjee. Jeg har akkurat lest ferdig boken og tårene triller. Jeg er så rørt. Mange følelser skyller gjennom kroppen. Så trist og så glad samtidig. Sorgen over å miste noen samtidig som gleden over dette magiske livet blir større. De gangene jeg har vært i nærheten av døden komme denne dobbeltfølelsen så sterkt. Du beskriver så åpent, ærlig og vanlig hvordan det er å være den nærmeste pårørende til en som skal dø. Denne boken tror jeg vil hjelpe mange.

Ea Obel Andersen
Så smuk, bevægende og kærlig historie. Jeg var med i følelserne græd og grinede med jer. Det bør være en vandrebog så den ikke stå stille på en reol. Den spreder også kærlighed ♥ tusind Anjee

Fra fagbladet ”Sygeplejersken” nr. 6 2018, af Jette Bagh, fagredaktør
”Dette er ikke en almindelig håndbog for pårørende, Anjee Gitte Carlsen har skrevet. Det er en meget personlig bog om sygdom, udstyr, der gør hjemmet hospitalsagtigt, træthed og alligevel livsglæde. En bog om et ægtepar, der magter at tale sammen om det, der er svært. Det gradvise tab af førlighed, økonomi, døden og begravelsesøkonomien. Af forordet fremgør det, at der er gået otte år efter Gunnars død, Anjee har mødt en ny mand, og hun har fået livslysten tilbage. Katten Kiki, livsvidne til det hele, er blevet 18 år gammel”