Indre barn og Esséns

Sammen med Padam Christo Blaak
14. - 15. April 2018

"At blive mødt af andre, totalt uden forbehold, er fantastisk. Det er med til at man tør åbne sig. Når man åbner sig for andre, kan man også åbne sig for sig selv. Det bliver ikke sidste gang jeg deltager i et Indre Barn kursus, det er helt sikkert. Tak til et par dejlige instruktører der leverede rammerne. Kærlig hilsen fra Lille Søren og Store Søren."

Indhold.
indre barn kursus med Anjee Gitte Carlsen og Padam Christo BlaakEt Indre Barn kursus er en mulighed for at begynde at tage ansvar for dit eget liv. Det henvender sig til dig, der er åben for muligheden, at en stor del af de problematikker du møder som voksen, har sine rødder i din barndom. Det kan f.eks. være en følelse af forladthed, angst, ensomhed, skyld, at føle sig forkert eller udenfor, misbrug, manglende selvværd og gentagne problemer i dit parforhold.

Ved at genkende og begynde at tage omsorg for det indre barn, starter en healingsproces og der skabes derved en større kontakt til vores ressourcer såsom livsglæde og kreativitet, samt en kontakt til vores dybere kerne.

Kurset består af 3 byggestene:

- Kontakten med det indre barn. Her vil vi arbejde med den enkelte deltagers barndomshistorie og forholdet til henholdsvis moderen og faderen. Der vil være plads til individuel proces.
Denne del vil give mulighed for at skabe kontakt til dine oprindelige følelser og give dem udtryk, det kan være sorg, vrede, angst, kærlighed eller glæde. Dette giver en befrielse og forøget energi, samtidig med at der åbnes op for en forståelse af hvordan denne evt. blokerede energi eller følelse har været med til at styre dit liv.

- Omsorg for det indre barn. Her vil vi lære hvordan det er muligt, at begynde at drage omsorg for sit eget indre barn, nu hvor vi er voksne, samt hvordan barnet kan inspirere til et mere levende og spontant voksenliv.

- Meditation/Healing/integration. Her vil der ved hjælp af forskellige meditationer og healingsteknikker være plads til at det ofte intense arbejde med barndomstemaer kan integreres både kropsligt, følelsesmæssigt og spirituelt.

Kurset vil være en vekselvirkning mellem guidede meditationer, (åndedræts-) øvelser, kropsarbejde, individuelt arbejde i gruppen mm.

Processen vil foregå i en atmosfære af tillid, tryghed og humor med respekt for den enkelte deltager. Kurset henvender sig både til folk med og uden erfaring indenfor selvudvikling.

Tider:
Lørdag kl. 10.00-21.00, med flere breaks og en ordentlig frokostpause.
Søndag er mellem kl. 8.30 og 17.00.

Sted:
Ry, nærmere detaljer kommer senere

Pris:
Kurset koster 2500. Éns tilmelding er definiv, efter betaling af depositummet (1000 kr.), som bliver refunderet ved afbud senest én uge inden kursets start. Kontonummer: 7365-5080403, MobilePay: 50 80 40 01.
Man bringer sin egen mad. Der er køleskabe til rådighed.

Tilmelding:
Anjee: mail@anjee.dk / 2441 5240
Padam: mail@padam.dk / 5080 4001
Efter tilmelding får man en bekræftelse med flere oplysninger ang. kurset.

"Endnu engang tusind tak for et fantastisk Indre Barn Kursus.
UHA, det var godt nok godt!!!
Fantastiske undervisere, fantastiske øvelser, enormt trygge rammer!"- Vibeke